Om Muminmuggar.se

 

Välkommen till oss, Belinda och Caroline, på Muminmuggar.se. Webbutiken har funnits sedan 2009 och i september 2012 tog vi över verksamheten. Vi säljer muminmuggar i både porslin och emalj samt skålar, tallrikar och bestick med muminmotiv. Mumin blir bara mer och mer populär och muminmuggar har blivit ett populärt samlarobjekt för både stora och små. Produkterna i vår butik kommer främst från de finska varumärkena Arabia, Muurla, Martinex och Hackman.

Vi har som mål att alltid ge personlig och hög service till våra kunder. Vi riktar oss till dig som vill ha och uppskattar service, kvalitet och tillgänglighet. Webbplatsen erbjuder även informativ fakta och läsning kring produkterna. Fördelarna med att handla på internet är många:

Alltid öppet

Det spelar ingen roll var i landet du är eller vad klockan är när du vill handla. Med tillgång till internet är vi bara ett musklick bort, dygnet runt, hela året.

Lugn och ro

På internet har du hela butiken för dig själv. Du slipper trängsel, köer och parkeringsavgifter. Kom och gå som du vill. Titta och fundera i lugn och ro.

Tidsbesparing

Beställ och hämta produkterna när du vill och har tid hos närmaste utlämningsställe. Eller om du inte ens har tid till det, beställ hemleverans av produkterna direkt till din dörr. Eller till någon du vill överraska.

Hög service

I vår internetbutik får du nyheter och produktinformation. Väljer du att prenumerera på våra nyhetsbrev får du dessutom nyheterna och erbjudanden till din e-post.

För mer information eller frågor vänligen skicka e-post till oss på kundservice@muminmuggar.se.

Netail AB (Org.Nr 556882-3990)

Muminmuggar.se drivs i vårt aktiebolag Netail AB.
Adress: Landskronavägen 18, 252 32 Helsingborg 

Momsreg.nr SE556882399001. Godkänd för F-skatt.

Bankgironummer 839-9297.

© 2019 Muminmuggar. All Rights Reserved.