Arabia - Muminmugg - Moominvalley set om 4 st muggar, leverans vecka 25

Ordinarie pris 996 kr

Vårt pris: 895 kr

Beställningsvara: leverans ca 7-10 arbetsdagar.

Arabia hedrar animationsserien Moominvalley, eller Mumindalen som den kommer att heta på svenska, genom att lansera fyra av seriens konceptillustrationer på fyra Moominvalley seriemuggar: Den sista draken, Den gyllene svansen, Ensam hemma samt Trollvinter. Säljes i ett set med alla 4 muggar, en mugg av varje motiv per set. Alla muggar har en specialstämpel i botten.

OBS! Beräknad leverans vecka 25 - förbeställ här för garanterad leverans! Alla varor i samma order skickas samtidigt. Samlarobjekt i begränsad upplaga. Säljes tom 31/12 2019 eller så långt lagret räcker.


Gutsy Animations som har producerat muminanimationen har fört Tove Janssons konstnärliga arbete framåt i tiden till 3-D format. De tredimensionella animationerna grundar sig på Tove och Lars Janssons originalillustrationer som är helt trogna sina berättelser. Som ett bevis på detta har man i animationerna tillämpat Janssons bruk av ljus och skuggor.


Enligt Arabia krävs det mycket förberedelser, materialkännedom och behärskande av färger innan animationsseriens illustrationer kunde anpassas till en keramisk yta.

E-commerce and design by: Crealevant