Arabia - Mumin - Muminmamma mugg

Bli först med att recensera denna produkt

Muminmamman mugg, ny i aprikos färg, från Arabia. Rymmer 30 cl. Illustrerad av Tove Slotte-Elevant efter Tove Janssons originalteckningar. Muminmamman är familjens stöttepelare. Hon har ett svar på varje fråga och ett botemedel för alla krämpor.


Serien Muminmamma är inspirerad av boken Kometjakten där Mumintrollen spenderar en sommardag på stranden lekandes med Sniff och en silkesapa i en grotta som de hittat. På kvällen uppstår plötsligt en storm och när de vaknar på morgonen är trädgården täckt av grått damm. Bisamråttan berättar för pojkarna att det är någonting konstigt på gång. De bestämmer sig för att bege sig till observatoriet och be professorerna att förklara de konstiga händelserna. Muminmamma packar något att äta för deras färd.

Väl vid observatoriet får pojkarna och Bisamråttan höra att en komet kommer nå Mumindalen om några dagar. De skyndar sig hem för att varna de andra och anländer precis innan kometen förväntades slå till i Mumindalen. Tillsammans med Muminmamma och Muminpappa bestämmer de sig för att söka skydd i grottan som Sniff hittade tidigare.

Nästa morgon, när de vaknar och kliver ut ur grottan ser allting ut som vanligt. Som tur var, hade det bara varit kometsvansen som nått Mumindalen, så ingen skada var skedd. Hurra! Glada och lättade beger sig Mumintrollen hemåt för att äta Muminmammas utsökta tårta.

Lagervara: leverans ca 1-3 arbetsdagar.

Ordinarie pris 199 kr

Vårt pris: 149 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Barn likaså vuxna har under 65 år varit trollbundna av Mumindalens olika karaktärer skapade av finska författaren Tove Jansson. Arabias konstnär Tove Slotte-Elevant har designat dekoren på porslinet i enlighet med original teckningar. Muggen rymmer 30 cl och har ett generöst öra som ger bra grepp. Olika dekorer på vitt vitroporslin. Muggarna med alla motiv har blivt ett samlarobjekt för många.

Mer information

Egenskaper , , ,
Produkttyp muggar

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Arabia - Mumin - Muminmamma mugg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

E-commerce and design by: Crealevant