Arabia - Mumin - Muminhus jubileumsmugg 30 cl

Bli först med att recensera denna produkt

Arabia firar att Mumin fyller 70 år med en ny jubileumsmugg - Muminhus! Muggen med motiv av Muminhuset har länge varit efterfrågad och kommer att bli en permanent mugg i Muminsortimentet. Muggens motiv skildrar några välkända gäster som brukar bo i huset. Den omtänksamma Muminmamman välkomnar dig på verandan, Sniff och Snorkfröken kikar ut från ett fönster och lilla My lurar i buskarna. Eftersom dörren aldrig är låst, blir gästerna alltid välkomnande med en varm kopp te- även om det skulle vara mitt i natten.


Varje förpackning innehåller ett papptak för möjligheten att bygga ditt eget muminhus av muggen.


1945 skrev Tove Jansson den första Muminboken, Småtrollen och den stora översvämningen, för att skänka glädje under de svåra krigsåren. År 2015, många äventyr och årtionden senare, fyller Mumintrollen 70 år. Under dessa decennier har Muminhuset, byggt av Muminpappans själv enligt historien, stått som en central punkt och trygghet för Mumindalens alla figurer.Lagervara: leverans ca 1-3 arbetsdagar.

Ordinarie pris 199 kr

Vårt pris: 179 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Muminhusmuggens motiv skildrar några välkända gäster som brukar bo i huset. Den omtänksamma Muminmamman välkomnar dig på verandan, Sniff och Snorkfröken kikar ut från ett fönster och lilla My lurar i buskarna. Eftersom dörren aldrig är låst, blir gästerna alltid välkomnande med en varm kopp te- även om det skulle vara mitt i natten.

Mer information

Egenskaper , , ,
Produkttyp muggar

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Arabia - Mumin - Muminhus jubileumsmugg 30 cl

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

E-commerce and design by: Crealevant