Arabia - Mumin - HSR mugg - Håll Sverige Rent II blå 6-PACK - Utgått 2016-12-31

Bli först med att recensera denna produkt

Vår Kust. Håll Sverie Rent II Blå muminmugg från Arabia. 6-PACK.  Andra muggen i samarbete med HSR. Muggarna rymmer 30 cl. Dekor på vitroporslin. Design: Tove Slotte-Elevant. Tillfällig utgåva, säljs endast i Sverige 2016. 15kr per såld mugg går till stiftelsen Håll Sverige Rent.

Produkten har utgått

1 794 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Mumintrollens skapare, Tove Jansson, älskade havet och naturen. Att värna om miljön var för henne en självklarhet. Tove tillbringade sina somrar på den älskade ön Klovharun i Pellinge skärgård och hennes kärlek till det fria återspeglades ofta i Mumintrollens värld, inte minst i boken ”Pappan och havet”.

Under 70-talet illustrerade Tove, tillsammans med sin bror Lars Jansson, exklusiva Muminaffischer för stiftelsen Håll Sverige Rent i deras kampanj ”Rädda Östersjön”. I februari återupplivar Arabia motivet på de gamla affischerna i en exklusiv specialmugg för Håll Sverige Rent.

Genom att köpa muggen bidrar du till Håll Sverige Rents arbete med att upplysa barn och ungdomar om nedskräpningens påverkan på vår miljö. Motivet påvisar problemen om vad som händer om vi skräpar ner våra hav men påminner oss också om vår vackra natur.

Muumimuki pitää Ruotsi Siistinä uusi sininen 2016.

Mer information

Egenskaper , , ,
Produkttyp muggar

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Arabia - Mumin - HSR mugg - Håll Sverige Rent II blå 6-PACK - Utgått 2016-12-31

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

E-commerce and design by: Crealevant