Arabia - Mumin - Förfadern kanna 1 liter

Bli först med att recensera denna produkt

Förfadern kanna, rymmer 1 liter, är en säsongsprodukt mellan 2016.09.01-2017.06.30. Dekor på vitroporslin. Design: Tove Slotte-Elevant.


Mumintrollet stöter på Förfadern för första gången när han vaknar upp ur sin dvala mitt i vintern. För att fördriva tiden besöker Mumintrollet ett badhus och då råkar han släppa ut Förfadern som sedan får bo i Muminhuset. I huset vänder Förfadern upp och ner på allt genom att ta ner saker från vinden och möblera om i vardagsrummet. Förfadern älskar Mumintrollens kakelugn och spjällbandet som används för att öppna spjället. Han betraktar spjällbandet som den största skatten av alla och har noga uppsikt över sin skatt vart han än är. Eftersom han är så liten i storlek får han plats att bo inuti kakelugnen där han trivs som fisken i vattnet.  

Beställningsvara: leverans ca 2-8 veckor.

Ordinarie pris 379 kr

Vårt pris: 349 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Barn likaså vuxna har under 65 år varit trollbundna av Mumindalens olika karaktärer skapade av finska författaren Tove Jansson. Arabias konstnär Tove Slotte-Elevant har designat dekoren på porslinet i enlighet med original teckningar. Den stora kannan rymmer 1,1 liter. Olika dekorer på vitt vitroporslin. Muggarna med alla motiv har blivit ett samlarobjekt för många.

Mer information

Egenskaper , , ,
Produkttyp kannor

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Arabia - Mumin - Förfadern kanna 1 liter

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

E-commerce and design by: Crealevant