Arabia - Mumin - Toves Jubileumsmugg 6-pack med glasögon

Bli först med att recensera denna produkt

Muminmugg Toves Jubileum, 30 cl. Låda med 6 st muggar varav 1st med glasögon på insidan. Säljs endast i begränsad upplaga under 2014.


För varje såld mugg går 2 euro till UNICEF. Pengarna går till att stödja utbildning av barn i utvecklingsländer. Medan Jansson levde var hon själv engagerad i UNICEF genom att illustrera julkort med Muminkaraktärerna.


Jubileumsmuggen är illustrerad av Tove Slotte och inspirerad av boken “Den farliga resan”. Boken handlar om Susanna som tappar sin glasögon och måste hitta nya glasögon för att byta ut sina gamla. Genom de nya glasögonen ser världen plötsligt helt annorlunda ut.


På var sjätte mugg har Susannas speciella glasögon illustrerats på insidan av muggen. Köp en 6-pack - få garanterat 1 mugg med glasögon på insidan.Produkten har utgått

2 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

2014 är det 100 år sedan Tove Jansson, skapare av Mumin, föddes. Författaren och konstnärens populära Muminkaraktärer är älskade över hela världen och hennes livsverk kommer att firas på olika sätt under 2014. För att delta i firandet, tillverkar Arabia en limiterad upplaga jubileumsprodukter. Serien innehåller en mugg samt burkar i tre olika storlekar.

Mer information

Egenskaper , , ,
Produkttyp muggar

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Arabia - Mumin - Toves Jubileumsmugg 6-pack med glasögon

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

E-commerce and design by: Crealevant