Arabia - Mumin - Snusmumriken mugg

Bli först med att recensera denna produkt

Nya Snusmumriken muminmugg från Arabia. Muggen rymmer 30 cl. Dekor på vitroporslin. Snusmumriken värnar om sin frihet och avskildhet. Han tillbringar somrarna i ett tält och under hösten reser han söderut. Design: Tove Slotte-Elevant.


Motivet på nya Snusmumriken mugg från Arabia illustrerar när Snusmumrikens möter Mumintrollen för första gången. De ursprungliga illustrationerna kommer från Tove Janssons seriestripp från Mumin 1956. Mumintrollen har ärvt pengar och undrar vad de ska göra med dem. Då kommer Snusmumriken på att de kan köpa frön och plantera fruktträd. Dock råkar de få Hattifnatt-frön och innan de vet ordet av kryllar det av små Hattifnattar i Mumindalen.  

Snusmumriken är Lilla Mys halvbror men med en helt annan personlighet. Han är en filosofisk vagabond och allt han äger ryms i hans ryggsäck. Snusmumriken vandrar omkring i en lugn tillvaro där hans största intressen är att fiska och att spela munspel. Han är väldigt lättsam och bekymmerslös. Hans lugn återspeglas i de gröna färgerna på porslinets motiv.

Lagervara: leverans ca 1-3 arbetsdagar.

Ordinarie pris 199 kr

Vårt pris: 179 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Barn likaså vuxna har under 65 år varit trollbundna av Mumindalens olika karaktärer skapade av finska författaren Tove Jansson. Arabias konstnär Tove Slotte-Elevant har designat dekoren på porslinet i enlighet med original teckningar. Muggen rymmer 30 cl och har ett generöst öra som ger bra grepp. Olika dekorer på vitt vitroporslin. Muggarna med alla motiv har blivt ett samlarobjekt för många.

Mer information

Egenskaper , , ,
Produkttyp muggar

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Arabia - Mumin - Snusmumriken mugg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

E-commerce and design by: Crealevant