Arabia - Mumin - Muminhuset kanna

Bli först med att recensera denna produkt

Muminhuset kanna med lock. Kannan rymmer 1 liter. Dekor på vitroporslin. Design: Tove Slotte-Elevant. Muminpappan har själv byggt Muminhuset och han är därför mycket stolt över det. Gäster är alltid välkomna till huset vars dörrar inte är låsta ens på natten. I det runda, kakelugnsformade huset bor Muminpappan, Muminmamman samt Mumintrollet. Övriga invånare kommer och går beroende på tillfälle.


Muminpappan har själv byggt Muminhuset och han är därför mycket stolt över det. Gäster är alltid välkomna till huset vars dörrar inte är låsta ens på natten. I det runda, kakelugnsformade huset bor Muminpappan, Muminmamman samt Mumintrollet. Övriga invånare kommer och går beroende på tillfälle. Muminpappan är väldigt stolt över att med sina egna händer ha snickrat ihop huset. I huset som har klarat både stormar och jordbävning finns egna rum för Mumintrollet, hela muminfamiljen och alla vänner som bor hos dem. Huset har allt som allt tre våningar och salongen finns i husets första våning. I salongens samlas man för att njuta av Muminmammans delikatesser.


Lagervara: leverans ca 1-3 arbetsdagar.

Ordinarie pris 449 kr

Vårt pris: 429 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Barn likaså vuxna har under 65 år varit trollbundna av Mumindalens olika karaktärer skapade av finska författaren Tove Jansson. Arabias konstnär Tove Slotte-Elevant har designat dekoren på porslinet i enlighet med original teckningar. Muggen rymmer 30 cl och har ett generöst öra som ger bra grepp. Olika dekorer på vitt vitroporslin. Muggarna med alla motiv har blivt ett samlarobjekt för många.

Mer information

Egenskaper , , ,
Produkttyp kannor

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Arabia - Mumin - Muminhuset kanna

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

E-commerce and design by: Crealevant