Arabia - Mumin - Mumindalen akvarell muminmugg 2017 - Begränsad upplaga!

Bli först med att recensera denna produkt

Mumindalen är en unik muminmugg som endast finns till försäljning under 2017. Muggen är illustrerad med en av Tove Janssons fantastiska akvarellmålningar. Muggen kan ses som ett riktigt konstobjekt. Motivet är från omslagsbilden till boken "Trollkarlens hatt" och det är första gången den Trollkarlen avbildas på en mugg. Muggen rymmer 30 cl. Begränsad upplaga! Säljs t o m vecka 52, 2017 i mån av tillgång.


 Trollkarlens hatt leder till äventyr

I historien om Trollkarlens hatt hittar Mumintrollet, Sniff och Snusmumriken Trollkarlens hatt på ett berg nära Mumindalen. Den magiska hatten förvandlar saker runt omkring dem; äggskal som placeras i hatten blir till moln som Mumintrollen svävar runt på.
Hatten hör till en trollkarl, som lever på månen och som rider fram på en svart flygande leopard. En dag ser han Tofslan och Vifslans rubin från rymden och flyger ner till Mumindalen för att ta den. För att få tag på rubinen använder han sin magi för att uppfylla andras önskningar. Historien slutar lyckligt då Tofslan, Vifslans och Trollkarlen får varsin rubin. I slutet ordnar Muminmamma en fest där alla får fira tillsammans.

Lagervara: leverans ca 1-3 arbetsdagar.

299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Barn likaså vuxna har under 65 år varit trollbundna av Mumindalens olika karaktärer skapade av finska författaren Tove Jansson. Arabias konstnär Tove Slotte-Elevant har designat dekoren på porslinet i enlighet med original teckningar. Muggen rymmer 30 cl och har ett generöst öra som ger bra grepp. Olika dekorer på vitt vitroporslin. Muggarna med alla motiv har blivt ett samlarobjekt för många.

Mer information

Egenskaper , , ,
Produkttyp muggar

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Arabia - Mumin - Mumindalen akvarell muminmugg 2017 - Begränsad upplaga!

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

E-commerce and design by: Crealevant