Arabia - Mumin - Eftermiddag i salongen kanna, leverans v.36

Bli först med att recensera denna produkt

Liten muminkanna, Eftermiddag i salongen. Kannan rymmer 35 cl och passar till mjölk eller sås. Dekor på vitroporslin. Design: Tove Slotte-Elevant. Motiven på de nya Muminkannorna illustrerar det runda Muminhuset samt salongen med dess välkomnande stämning. Huset har allt som allt tre våningar och salongen finns i husets första våning. I salongens samlas man för att njuta av Muminmammans delikatesser. Kannan passar för exempelvis mjölk på kffebordet eller fylld med vaniljsås till en god paj.


Muminpappan har själv byggt Muminhuset och han är därför mycket stolt över det. Gäster är alltid välkomna till huset vars dörrar inte är låsta ens på natten. I det runda, kakelugnsformade huset bor Muminpappan, Muminmamman samt Mumintrollet. Övriga invånare kommer och går beroende på tillfälle. Muminpappan är väldigt stolt över att med sina egna händer ha snickrat ihop huset. I huset som har klarat både stormar och jordbävning finns egna rum för Mumintrollet, hela muminfamiljen och alla vänner som bor hos dem. Huset har allt som allt tre våningar och salongen finns i husets första våning. I salongens samlas man för att njuta av Muminmammans delikatesser. 

Beställningsvara: leverans ca 7-10 arbetsdagar.

Ordinarie pris 299 kr

Vårt pris: 279 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Barn likaså vuxna har under 65 år varit trollbundna av Mumindalens olika karaktärer skapade av finska författaren Tove Jansson. Arabias konstnär Tove Slotte-Elevant har designat dekoren på porslinet i enlighet med original teckningar. Muggen rymmer 30 cl och har ett generöst öra som ger bra grepp. Olika dekorer på vitt vitroporslin. Muggarna med alla motiv har blivt ett samlarobjekt för många.

Mer information

Egenskaper , , ,
Produkttyp kannor

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Arabia - Mumin - Eftermiddag i salongen kanna, leverans v.36

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

E-commerce and design by: Crealevant